skip to main
|
skip to sidebar
わたしのぶろぐ
Thursday, March 5, 2009
コーンスープ (corn soup)
とうもろこし(corn)
肋肉 (pork ribs)
ニンジン
(carrot)
Red dates
韮 (garlic)
水(Water)
1. 肋肉は切って。水で肉を洗います。
2.それから、とうもろにしは切りにします。
3.鍋に水2カップを煮たて, 肋肉, とうもろこし,
ニンジン
,
韮
とRed dates を加えます。中火で1時間。
0 comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
About Me
weiwei
36 24 36 yeah right.
View my complete profile
Blog Archive
►
2011
(3)
►
February
(1)
►
January
(2)
▼
2009
(12)
►
October
(4)
►
September
(2)
►
July
(1)
▼
March
(2)
さかな
コーンスープ (corn soup)
►
February
(2)
►
January
(1)
►
2008
(6)
►
December
(2)
►
September
(1)
►
August
(1)
►
July
(2)
0 comments:
Post a Comment